Корпоративен уеб-сайт

HVT & Co

ХВТ & Ко е фирма с богат опит в производството, монтажа и ремонта на машини и съоръжения за ранително-вкусовата промишленост.

Изискванията за сайта бяха следните:

– класически, опростен дизайн
– контакти на видно място
– описана кратка история на фирмата и техните проекти
– галерия със снимки, демонстриращи услугите, които предоставят
– адаптивен дизайн, подходящ за мобилни устройства

Платформата е добре познатия WordPress, като се постарах да се съобразя с избора на темата, за да съответства на изискванията. Един от плюсоветена платформата е, че предоставя възможност за лесно добавяне и обновяване на информация в сайта, от самите клиенти.

В страницата с информация относно ХВТ & Ко са добавени както кратка история на фирмата в годините (a.k.a timeline) така и част от екипа, който работи и към момента по проектите.

Естеството на бизнеса на ХВТ & Ko изисква от неговите собственици бързо и лесно да представят продуктите и услугите, които предлагат, като съответно постигнахме това с галериите в сайта, както и с адаптивния му дизайн. По този начин клиентите не само могат да видят продуктите на фирмата, но могат да се свържат веднага с тях, както и да им изпратят директно запитване от всяка точка на страната, през своя телефон!

Като допълнителна функционалност, е добавена възможност за изтегляне на продуктов каталог (в случея формата на файла е .doc, но системата позволява и други файлови разширения) в който могат да бъдат разгледани подробно описаните продукти, които предлага фирмата.


Контакти

Свържете се с мен


Стара Загора
ул. Хаджи Димитър Асенов №87


+359 883 403 491


mupcku@gmail.com


stagg91

Ако имате каквито и да било въпроси, свързани с работата ми – не се колебайте да се свържете с мен!

Ще се постарая да отговоря на вашите запитвания максимално бързо 🙂

14 + 7 =